Lestijden

De muzieklessen worden geven op:

  • woensdagmiddag tussen 12:30 en 19:00u
  • vrijdagmiddag tussen 13:00 en 19:00u

Actuele beschikbare lesplekken

Op dit moment is er helaas geen vrije lesplek beschikbaar voor de gitaar-, piano-, viool en ukelele lessen. De lessen op woensdag en vrijdag zijn allemaal bezet. Zodra er lesplekken vrijkomen benader ik als eerste de leerlingen op de wachtlijst. 
Als er binnenkort weer plekken op de wachtlijst beschikbaar komen zal ik dat hier aangeven en op mijn social media (Facebook en Instagram van Music Jungle Breda).

 

Voor de zanglessen van Zingen en swingen! zijn er nog plekken vrij! Na de zomervakantie starten we op woensdagochtend met een groep kinderen van 3,5 tot 6 jaar. Wil je alvast een plekje reserveren? Dat kan! Stuur een mail naar margo@kooracademiebreda.nl 


Prijzen 2023-2024


€19,50 per les: individuele les van 30 minuten. Af te nemen als 10-lessenkaart. Na iedere les stempelen de leerlingen een les af op hun leskaart. 

€12,50 per les, per leerling: duo-les, 30 minuten. Kom je samen met een vriend/vriendin op les, dan krijgen jullie beide korting op de lessen en betaal je per les maar €12,50 per persoon. De lessen worden afgenomen als 10-lessenkaart. Na iedere les stempelen de leerlingen een les af op hun leskaart.