Zingen en swingen

Schrijf je nu in voor de leukste interactieve zanglessen voor kinderen van 3,5 tot 6 jaar. In samenwerking met Kooracademie Breda start ik (Margo Godderij) begin schooljaar 2024-2025 met groepszanglessen voor kinderen van 3,5 tot 6 jaar. 

 

  • Voor kinderen van 3,5 tot 6 jaar. Mocht uw zoon/dochter al iets eerder willen starten, dan is dit altijd bespreekbaar.
  • Lestijd: woensdag 9:15-10:00u. We verzamelen iets eerder zodat we om 9:15u gelijk kunnen starten. Ook zit er halverwege de les een korte pauze waarin we gezellig samen wat drinken. 
  • Kosten per les: €7. 
  • Naast het zingen van (nieuwe) liedjes en op een speelse manier kennismaken met stemvormingen, zijn de lessen ook interactief. Er zijn leuke bewegingen en kleine dansjes bij veel liedjes. Ook zijn er attributen aanwezig om de liedjes nog meer tot de verbeelding te laten spreken.
  • Aan het begin van de les kijken we samen wat er in de koffer van de muziekaap zit. De items in de koffer hebben betrekking tot de inhoud van de zangles. Vaak in herkenbare thema’s voor de kinderen. De muziekaap loopt als een rode draad door de lessen heen en maakt het voor de kinderen herkenbaar en leuk.
  • De kinderen worden gebracht en weer opgehaald. Naast het feit dat er te weinig ruimte is voor alle ouders, is het voor de meeste kinderen fijn dat ze zich niet ‘bekeken’ voelen tijdens de zanglessen. Hierdoor zijn ze vrijer in hun doen en laten en hebben ze niet de kans om zich achter een ouders/verzorger te verschuilen. 
  • Naast het samen zingen tijdens de les zijn er ook leuke filmpjes en geluidsfragmenten voor thuis. Zo kunnen de kinderen thuis ook de liedjes meezingen of laten horen. 

Uw kind aanmelden voor deze lessen? Een keertje komen kijken met een gratis proefles? Dat is zeker mogelijk! Mail naar margo@kooracademiebreda.nl